How to use a campaign id in my tracking link(s)?

Como Podemos Ajudar?

How to use a campaign id in my tracking link(s)?

Under an affiliates account, traffic that they send through (either through links or banners) records under a campaign id. Campaign ids are unique per affiliate, and by default, all traffic records under campaign 1.

Campaigns are simply a way to split and report on statistics. They are not related to commission or customer groups.
Campaign ID’s range from 1 to 65000.
Campaigns do not need to be pre-created or registered. A campaign number can dynamically be used in a link
Você pode usar a mesma campanha em vários grupos de clientes

O número da campanha é inserido dinamicamente no URL do registro, como

Example campaign ids
http://record.acmegaming.com/_ufy984ffiu34fhf043hf0430if/1/
http://record.acmegaming.com/_ufy984ffiu34fhf043hf0430if/2/
http://record.acmegaming.com/_ufy984ffiu34fhf043hf0430if/3/
http://record.acmegaming.com/_ufy984ffiu34fhf043hf0430if/999/
http://record.acmegaming.com/_ufy984ffiu34fhf043hf0430if/65000/
Como isso é mostrado no front-end

No front-end, os relatórios podem ser divididos por campanha para ver a eficácia de cada campanha individual.

Quando usar uma campanha

Use campanhas para dividir diferentes fluxos de tráfego recebido e visualizar o desempenho de cada campanha.